Siapa Lagi Di Blog Saya

Saturday, March 12, 2011

Cuti 90 Hari

Dengar macam best ja sebab leh dok lama2 kat umah kan ? tapi hakikatnya "Tuhan saja yang tahu.. perasaanku.. berperang dengan suasana..." (sila baca ikut melodi lagu ni yer, baru ada feel sikit. hehehe)

Masa nak apply cuti sebelum bersalin aritu macam2 aku plan nak wat. Tapi bila dah berada dalam cuti ni masa pantas sangat berlalu. sedaq2 lor.. dah 43 hari, maknanya esok lar last aku berpantang. hoye! hoye! aku akan MERDEKA!3X. so, 1st thing yang aku nak wat ialah bawak anak2 pegi McDonalds.. hum rasanya dah lama sgt xmakan burger McD (Asyik nak makan ja sbb tu badan lambat turun. hahaha).

Nampaknya cuti aku pun dah tinggal separuh ja lagi. Adus.. banyak lagi keja yang tetangguh sebelum besalin aritu. huhuhu.. Dolu2 ingatkan jadi cikgu ni leh lar goyang kaki kat rumah tapi rupanya lagi sibuk dari keja opis. masa keja kat opis dulu cukup masa, letak pen, angkat beg trus balik umah. Esok masuk opis sambung lar balik. Tapi sekarang masa dah time pun dok telenggak kat sekolah lagi. kadang2 sampai kena bawak balik wat kat rumah.

Bayangkan kalu cuti 60hari ja? Hum.. memang xsempatlah nak wat apapun...

1 comment:

TERIMA KASIH KERANA MENGUNJUNGI BLOG MAMA TUAH.. JANGAN MALU2, JEMPUTLAH DATANG LAGI...