Siapa Lagi Di Blog Saya

Thursday, March 3, 2011

MY Handphone.. Wajah Baru

Malas betul nak update.. Bukan sebab xdak idea nak tulis tapi bengang sebab website ni emangnya xbole nk tukaq design. Grrr berasap jgk lar hujung jari neh dok adjust. Ater xkan teman nak wat blog baru kot.. Namun aku kuatkan jugak hati ni utk trus "berkarya" agar belog aku ni xjadi besi beruk. hahahah

Ok nak ceta pasal HP tua aku neh.. (Nokia model N6120) masuk ni genaplah umuq dia 3thn (Hampir sebaya ngn umuq rizky). Nampak cam baru lg kan? hehehe sebenaqnya aku baru ja tukaq housing n bateri. Hanya dengan modal Rm30 akhirnya dapat jugak upgrade hp aku neh. Nyaris2 dah aku beli hp baru. Kalu hp baru maunya terbang Rm700-800. ei.. sygnya duit!!! Seb baik lah atas pertimbangan yg wajar maka dapat aku slamatkan duit poket aku. amin...
Nokia 6120 - dapat 2nd price lucky draw masa annual dinner DXN year 2008

4 comments:

  1. x pa..yam cuti nanti. yam t0long design yang cecantik!!

    ReplyDelete
  2. hang godek kat mana yg tak dapatnya...x payah godek2 camni buatnya...
    hang p kat blog aku..
    1. tgk atas sekali sebelah kiri ada perkataan "scrappin' blog" klik situ..nanti akan appear macam2 jenis design backround..pilih ja dan copy code tu
    2. kat blog hg plak... tgk atas sebalah kanan..klik "design"
    3. lepas tu klik " add the gadget"...
    4.klik "+" dekat HTML/JAVA script
    5. dekat "content"..hang paste la code yang hang copy tadik..
    6. klik "save"
    lepas tu view blog...insyaallah..jadik...mudah je..
    praktis make terer..hahaha

    psst..aku dah tukar hp lagik... gedik ..sebab hp lama aku masuk lubang jamban..hahaha

    ReplyDelete
  3. tudia cikgu mai ajaq dah.....
    lps masuk lubang jamban 2x kwn kita tukaq hp tau....
    hp aku sama umoq dgn umar...2 thn dah alhamdulillah dok bertahan lg...apa pn x tukaq mmg agak hudoh...muahahahah

    ReplyDelete
  4. Ok Yam nnt ajaq kak cik deh.. hehehe

    Noa.. aku try way ikut tips hg bg tuh. xjadik pun.. ka aku yg xreti? huhuhu. kalu hg free hg try wat kt aku leh? muahaha

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA MENGUNJUNGI BLOG MAMA TUAH.. JANGAN MALU2, JEMPUTLAH DATANG LAGI...