Siapa Lagi Di Blog Saya

Thursday, July 7, 2011

Karya Tuah

Ada suatu hari tu saya terperasan Tuah sedang melukis dalam "paint". Dalam hati "aik mana budak ni blajaq?" Seingat saya dan suami mmg kami xpernah guna atau ajar dia pun. Hairan jugak lagipun si Tuah ni belum pandai membaca lagi. Nak kata di tadika ada ajaq kelas komputer xjugak rasanya. Kalau di rumah ni main game pandailah dia. Lepas diselidik rupa2nya dia main click saja & bila dia dah try byk kali so dia pun taulah mcm mana nak guna setiap function dalam tu. Siap ajar mama dia lagi cam mana nak guna. Hehehe.


Jom tgk hasil nukilan Tuah!!



Tajuk : Kereta Lumba. Lukisan ni dia dapat idea lepas main satu game yg dia download dari internet.

Yang ni pulak dia pun xingat apa benda yg dia lukis. hehehe

Lukisan ni plak ilham daripada kartun Super Strikers (eh betoi ka eja ni..)

Yang ni plak lukisan tema angkasawan

Skali tgk macam gambaq kucing dua ekoq kan? Tapi Tuah ckp yg ni gambaq umah.. kehkehkeh

Lukisan ni tentang pemandangan di tepi pantai. Yg kat tgh laut tu apa benda pun xtau lah nak kata.. saya ni mmg failed bab2 mentafsir seni lukisan neh

No comments:

Post a Comment

TERIMA KASIH KERANA MENGUNJUNGI BLOG MAMA TUAH.. JANGAN MALU2, JEMPUTLAH DATANG LAGI...