Siapa Lagi Di Blog Saya

Monday, April 18, 2011

Perabot Baru Ku...

Hahaha gimik jer tu.. actually aku baru ja borong perabot 2nd hand dari kawan baik aku si Hasni. Kebetulan si Hasni ni nak pindah rumah lar plak.. Baru nak bermesra-mesra ngn kawan lama dah nak berpisah plak. huhuhu. Kos untuk semua perabot2 ni dalam RM700 ja termasuk sewa lori n upah angkat barang. Berbaloi jgk lar dari nak beli baru punya tah bila baru dpt beli kan?

Hum.. apa lg nak ceta ek!!! Ok lah, bak kata nora biar gambar ja yg bercerita. So, jom layan picasooooo


Rak buku ni masih blom dikemas. Tunggu tuan empunya buku susun sendiri..

Almari drawer ni leh guna 2 in 1.. sebagai almari pakaian n tempat letak tv jugak! hahaha

Hasni jual katil n tilam ja ya... cadar n bantal tu sendiri punya

Ini tempat letak dapur. Size dia agak besar ckit. leh simpan mcm2 brg kat dlm tu

Jeng..jeng..jeng.. inilah satu-satunya tempat untuk bergoyang kaki di rumah. Alhamdulillah.. slesalah ckit pasni

Aha.. rak buku ni free gift dari Hasni. Alhamdulillah.. slesailah masalah kekurangan rak buku di rumah ni.

3 comments:

  1. bagus..bertindak mengikut arahan..hehehe lawak ja... ok la brg2 hasni let go tu.. awat anak hg tdo bulat2 tu..kencing atas tilam..satu gheja plak..hehee

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah dipermudahkan....amboi seksinya model ataih katil tu...

    ReplyDelete
  3. zana : rizky ngantuk sgtlah tu.. bgn awal pg td. pas anta teja n tuah, dok golek2 smbl minum susu tetido plak.

    noa : anak2 aku ni liat sgh nak pakai bj/sluaq dok d umh. kalu pakai pun satg pakat londeh abeh..

    ReplyDelete

TERIMA KASIH KERANA MENGUNJUNGI BLOG MAMA TUAH.. JANGAN MALU2, JEMPUTLAH DATANG LAGI...